Hvad er forskellen på forskellige slags relæer?

Relæ er en fælles kontrollerbar kontakt, i den elektriske kontrol indeni er meget udbredt, i dag vil vi forstå dets klassificering, fælles klassificering for tre slags: generelt relæ, kontrolrelæ, beskyttelsesrelæ.
elektromagnetisk relæ
For det første har det generelle relæ rollen som omskifter og beskyttelsesfunktion, fælles elektromagnetisk relæ og solid state-relæ. Elektromagnetisk relæ er faktisk en slags elektromagnetisk relæ generelt har en spole, gennem det elektromagnetiske princip, spole elektricitet til at producere et magnetfelt, anker er tiltrukket af magnetfeltet, driver kontakthandlingen. Den fælles effekt er: ofte åben kontakt lukket, ofte tæt kontakt afbrudt, når spolen er slukket, anker under påvirkning af fjederen, ofte åben og ofte lukket kontakt nulstilles også .
solid state relæ
Solid state relæer er kontaktkontakter med elektroniske kredsløb indeni. Som det kan ses af figuren ovenfor, er den ene ende input-enden, og den anden ende er output-enden.Udgangsenden er en kontakt.Gennem justering eller kontrol af input-enden, bliver output-enden tændt og slukket.
To, det fælles kontrolrelæ er: mellemrelæ, tidsrelæ, hastighedsrelæ, trykrelæ og så videre
tidsrelæ
Mellemrelæer er mest almindelige og kan direkte styre belastningen eller indirekte den høje effektbelastning af AC-kontaktoren. Tidsrelæer bruges generelt til forsinkelseskredsløb, såsom den almindelige stjernetrekant spændingsstart, autokoblingstransformatorspændingsstart osv. Hastighedsrelæet er ofte brugt i omvendt bremsning af motoren, motoren i bremsetilstand nærmer sig hastigheden nul, afbryde strømforsyningen og stopper. Trykrelæet er trykfølsomt, og kontakten bevæger sig, når trykket af væsken når et sætpunkt .
Tre, beskyttelsesrelæet er: termisk overbelastningsrelæ, strømrelæ, spændingsrelæ, temperaturrelæ osv.


Indlægstid: 20. maj 2022